Atsiliepimai, komentarai

Are you going to buy something? Read positive and negative reviews about that from Badgood.info visitors! Share your experince with the others!

Lietuvių

Asmeninis puslapisSonnata

Atsiliepimai (2)
Atsiliepimai Žmonės / kita

Не так давно столкнулась с ужасной ситуацией, у мужа появилась пассия на стороне. Конечно же моложе, и наверное красивей. Я была просто в отчаянии, даже к психологу за помощью обратилась, выполняла все рекомендации, но результата никакого не получила, а ситуация становилась все хуже и хуже.
В поисках ответов на свои вопросы, случайно наткнулась на сайт frostmagic.ru. Решилась написать письмо Кристине. Она мне ответила, сказала, что вначале проведет диагностику, на наличие того можно ли проводить ритуал приворота. После этого сказала, что возьмется и все будет хорошо. Я если честно скептик, но здесь уж очень хотелось верить что все получится. И все получилось!!! Муж начал приходить во время домой, в хорошем настроении. В один из вечеров даже принес цветы, говорил, что любит, просил прощения что мало уделял внимания. Все стало налаживаться. За что спасибо Кристине, я уже почти и не надеялась что все можно вернуть. Оказывается среди магов есть не только шарлатаны, но и профи, кстати, что примечательно деньги она берет уже после получения результата, в начале только небольшой аванс.

Paslėpti 1 Komentuoti
5 16.09.2016

Atsiliepimai Kosmetika / veido odai

Norisi pasidalinti įspūdžiais apie savo neseniai įsigyti креме veido "energijos. Tobulumas. Momentinis derinimą" iš Avon. Eina jis į симпатичном розовом тюбике, apimtis 30 мл.
Pagal instrukcijas, įdėti jį reikia iš karto po dienos įmasažavimas, kad apskritai-tai aš ir padariau. Norisi iš karto pažymėti, gražioje struktūra įmasažavimas. Ant odos jis jus labai gera, galima sakyti ideali. Todėl apie galimybę jūsų makiažas palaikius dienos, galite ne nerimauti.
Kad касаемо jo poveikio sveikatai ir išvaizdai ir odos, tai tikrai, per dvi savaites tapo pastebimi tam tikri pokyčiai. Oda tapo švelni, elastinga, ухоженной, plius prie viso dingo nėra malonus neplautas blizgesį.
Apskritai, kalbėti galima daug, bet jei apibendrinti, tai kremas man labai net patiko, todėl rekomenduoju!

Automatiškas vertimas, originalas čia Русский Paslėpti 0 Komentuoti
Pokalbiai (0)

© Badgood 2013 हिन्दी Bahasa Indonesia Tiếng Việt Türkçe Nederlands Română Svenska Suomi Norsk (bokmål) Dansk Ελληνικά Česky Magyar Български עברית English Hrvatski Español Slovenščina Slovenčina 中文(简体) Lietuvių 中文(繁體) Latviešu Русский Eesti Português Српски 日本語 Deutsch Français فارسی Українська 한국어 Italiano ภาษาไทย Polski العربية Bahasa Melayu Català Shqip Беларуская Македонски Azərbaycan Հայերեն ქართული ენა

Tema

Pranešimas

Uždaryti Žinučių
historija